Waarom maatkleding? 

Omdat het beter past en daardoor ook beter zit. Vooral voor mensen met ongebruikelijke maten, is de maatkleding van Star meetlat vaak een ideale oplossing.
Daarnaast komt het ook te vaak voor dat mensen confectiepakken kopen die  niet goed zitten. Een ander voordeel van maatkleding is het grote scala aan mogelijkheden.Niet alleen op het gebied van stoffen, maar ook aan modellen en aan uw persoonlijke wensen.
Denk daarbij aan de verschillende modellen van het jasje, de voering ervan, verschillende modellen broeken, overhemden,etc. 
Voor meer informatie kunt u altijd langskomen tijdens de openingstijden of u kunt ook bellen.


Meubelstofferen

Wij stofferen ook meubels zoals banken stoelen etc. Voor jullie doen wij de moeite waard is . Een moeite die zich loont. Uw meubel wordt zodra het bij ons in de werkplaats is eerst ontdaan van de oude bekleding.
Daarna worden alle verbindingen van de romp gechecked op speling of andere mankementen. Dan zijn de vullingen aan de beurt , deze worden of bijgevuld of vernieuwd zodat deze er weer als nieuw uitzien en aanvoelen.
De vullingen worden dan afgedekt met dacron watten voor meer comfort en voor de bescherming van de stof tegen slijtage. Uiteindelijk gaat de nieuwe stof eroverheen en viola uw nieuwe meubel is klaar voor zijn tweede leven.